úterý 3. listopadu 2020

Pěšky

 Ze Starých Splavů na Bezděz. Lesem, po cestičce, pěkně pěškobusem. Se sestrou a jejím vnukem. Před lety. Za hezkého, podzimního počasí. A proč se tím chlubím až teď? Tehdy jsem blog neměla. Zato teď,

milé KOČKY, 

je čas se tam podívat zas a s vámi! Honem, pospěšte si, zlátne listí a poslední sluníčko vábí do lesa:




















10 komentářů:

  1. Krásný výlet i fotografie. Je prima, že si v době, kdy nemůžeme cestovat, můžeme alespoň díky fotkám připomenout naše minulé výlety a zavzpomínat.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Růženko, to jestli uvidí sestra Helena, tak se nebude stačit divit, jak byl její vnuk ještě malý.Tenkrát byl na výletě tak dlouhém prvně a měl dost. Nebyl zvyklý.
      Pa Jiřina z N.

      Vymazat
  2. No,to je nádhera!Bezděz,sluníčko,les,barvičky.Teď,když se nikam nemůže jsem se s Tebou moc ráda prošla.Hezké vzpomínání,Jiřinko.Marťa.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Když se u nás řekne Bezděz, tak manžel hned borůvkový koláč - jedna paní je tam pod hradem peče a prodává a vnučky zase Třeskoprsky / Doksy, kde se odehrávají příběhy ze Čtyřlístku.
      Hezký podvečer Jiřina z N.

      Vymazat
  3. Fotografie jsou nádherné. Ta procházka před lety se povedla.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Lenko, to byla pořádná tůra, když jsme v žel.st. Bezděz nastoupili do vlaku, měli jsme dost.Ale bylo to překrásné. Jiřina z N.

      Vymazat
  4. Jiřinko, krásná procházka na jeden z nejhezčích hradů u nás. 👍👍👍 Staré Splavy jsou pro mně vzpomínkou hlavně na jachtařský klub, kam jsem pravidelně jezdila, abych jako "kosatník" pomáhala ovládat loď. Dodnes cítím ten vítr ve vlasech. ⛵

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Alenko, také jsme tam často jezdívali na výlety, odtud jsme dělali na různé strany pochoďáčky, a měli jsme tam i oblíbenou restauraci.To jsem netušila, že jsi vodomil/námořník.
      Jiřina z N.

      Vymazat
  5. Jiřinko, takové podzimní dny miluju. A ještě ta parádní trasa...
    Měj hezký den, Helena

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Helenko, to tehdy byl parádní den. Ale vnuk sestry pak nemohl delší dobu chodit, jak ho to zmohlo, byl to jeho první dlouhý výšlap.
      Jiřina z N.

      Vymazat