čtvrtek 21. ledna 2021

KOČKY

 Když jsem v dubnu 2014 na blogu nesměle začínala a rozhodla jsem se k oslovení Milé KOČKY, netušila jsem, že mi blogování navzdory všem protivenstvím docela vydrží.

Milé KOČKY,

nastal čas, abych vám sdělila, jak si vás, tam, někde za těmi adresami blogovými, představuji. Mladé, krásné, chytré a příjemné, či starší a zkušené, milé, velmi šikovné, zkrátka ženy, s kterými stojí za to se pomocí blogu stýkat, přátelit, nechat se ovlivňovat, a dát se okouzlovat fotkami, články a obohacovat o recepty nebo rukodělné výrobky. Každá jiná a každá originální.


Tak, ať nám to ještě dlouho spolu klape.

25 komentářů:

  1. Jiřinko, je vidět, že na každém se snažíš vidět nejprve to hezké :o)
    Jsi moc milá.
    Přeji příjemný den, Helena

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Helenko, děkuji. A jsem ráda, že se tu setkávají jen ty podobně laděné osůbky.
      Jiřina z N.

      Vymazat
  2. Jiřinko, i já si často představuji, neboť ne každá jde s fotem na trh :-)))). Myslím však, že i z psaného slova člověk vycítí, že?
    Já ti moc přeji, aby tvé cesty byly stále toulavé a objevné, ať ti zdraví slouží, nohy šlapou a máš stále tu radost cestovatelskou.
    Těším se na tvé další objevy na cestách, věřím, že se to opět bude dařit.
    Měj hezký den.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Alenko, především v této době je fajn, že se na blogu můžou lidé dál scházet, sdělovat si různé zkušenosti a potěšit se. Fotkou, slovem, a můžeš to kdykoli vypnout a jít ven, třeba odházet sníh. Jiřina z N.

      Vymazat
  3. .. a to kdyby ještě věděli kočky, jak je hlavní kočka šarmantní a noblesní ženská !

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Simonko, kdybych byla vtipná jako můj nejmladší brácha, tak bych drze napsala, ať si skočíš na oční nebo už to nepiješ ani ředěný, ale jsem slušně vychovaná a tak jen děkuji za poklonu. Někdy to dá práci, abych neděla dojem, že letím na Petrovy kameny.
      Pac a husu Jiřina z N.

      Vymazat
  4. Jsem ráda, že jsem kdysi Tvůj blog objevila, protože s Tebou prostřednictvím Tvých fotek se dostávám na mnoho míst, kde jsem nebyla. Prostě mne to u Tebe baví.
    Hezký den !
    Hanka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Hani, blogy jsou plné fotek, i já se přiznám, že když jsem si ho nechala založit, především jsem měla ambici tu své fotky z výletů a zájezdů publikovat, a myslela jsem na to, že mnozí se nikam nedostanou a rádi se podívají.Protože vím, že by rádi cestovali a z nějakých důvodů nemohou, a je škoda mít obrázky z krásných míst jen v šuplíku.
      Jednou tady nebudu a proč bych měla fotky silážovat jen pro sebe?
      Já se zase na svých oblíbených blozích dovídám spoustu věcí, které mě baví nebo zajímají. Budu ráda, kdykoli sem zavítáš.
      Jiřina z N.

      Vymazat
  5. Jiřinko, bylo pro mně velkým štěstím objevit tvůj blog. Nějakou chvíli jsme byly blízko, dalo by se říci, že jsme kroužili se svými komentáři na stejných blozích.
    KOČKO, ráda k tobě chodím. 💓🍀
    Měj hezké dny a opatruj se.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Alenko, to je vzájemné, já se k tvým zážitkům z Itálie i vracím. Pa Jiřina z N.

      Vymazat
  6. Krásný blog, ráda nakouknu. Prosím, kdo vyrábí ty užasné kočky.

    Zdraví Jarka z Kroměříže

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Vítám tě tu, milá Jarko, ale kde jsem vyfotila ty kočičky, to si teď nevzpomenu, byly někde ve výloze.Omlouvám se. Jiřina z N.

      Vymazat
  7. Je možné, že to bylo v ulici Ječné, kde je zastávka tramvaje Štěpánská? Ale jistá si nejsem, Jiřina z N.

    OdpovědětVymazat
  8. Mám ráda Tvůj blog, chodím často, ale ne vždy zanechám komentář. Moc zdravím a těším se na další příspěvky ☺☺☺

    OdpovědětVymazat
  9. Posílám ti pěkné "mňau", milá KOČKO. To oslovení je příjemné, hned se cítím jako žena ☺

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Aby ne, milá Kitty. Jistě jsi ozdobou vaší obce.Měj se moc hezky. Jiřina z N.

      Vymazat
  10. Jiřinko,také se připojuji k těm blogerkám,které napsaly,že jsou rády,že Tě"objevily".I já jsem natrefila na Tvůj blog zcela náhodou a jsem moc ráda,že sem můžu chodit nakukovat.Také se moc ráda dívám na Tvé krásné fotky z cest,ráda si přečtu Tvé příspěvky,hledám inspiraci na výlety.Jak jsem již dříve psala,já blog nemám,ale ráda navštěvuji pár blogů,které se mi líbí.Tak Ti KOČKO přeju hezký večer a těším se na další písmenka a fotečky.Marťa.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Marťo, to jsem ráda, že někdo tak daleko ode mne si přijde na chvíli ke mně na návštěvu.Já vždy, když napíšeš, vzpomínám na Hukvaldy, Příbor, Nový Jičín, Kopřivnici a Štramberk, ( a uši ) a nevím proč.Přeji ti krásný večer. Jiřina z n.

      Vymazat
  11. Jiřinko ty jsi prostě úžasná. Jsem ráda, že se k Tobě mohu chodit a potěšit se příspěvky z Tvého cestování a hlavně z míst, kam se já už nedostanu. Vidím tak mnoho krásných míst, která osobně asi nikdy nenavštívím. Za to vše i za přátelství Ti moc děkuji.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Járo, tak to je pocta, já jsem zase ráda, že jsem tě objevila a mohu se kochat tvými fotkami z míst, kde to důvěrně znám a také mám čerstvé zprávy ze severu. Protože plánuji návštěvu všech Křížových cest ve Výběžku, je možné, že se uvidíme zoči voči.Zjara?
      Přeji ti hezké a klidné dny. Jiřina z N.

      Vymazat
  12. To je koček!:-)
    Ráda tě přivítám i u sebe na blogu Jiřinko.
    http://bygabra.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ráda nabídku využiji, ale mám dojem, že jsem na tvém blogu párkrát byla. Díky a vítej.
      Jiřina z N.

      Vymazat
  13. Jééé, nám to sluší. :-D Hezký den přeji Marie

    OdpovědětVymazat