neděle 24. ledna 2021

Roušky

Milé KOČKY,

kdybych vyhrála, koupila bych všem blogerkám, které ke mně chodí na blog, sadu roušek s kočkou, aby se poznaly venku, ve městech, jako spřízněné duše:

https://www.rodinnebaleni.cz/p/6220785-bavlnena-rouska-kocka-5?utm_source=criteo&utm_medium=cpc&utm_campaign=dynamicky-remarketing

nabídka je velká, ale můj důchod není zatím tak vysoký, abych všem děvčatům od 3 do 93 let, které mám ráda, koupila tyto roušky. Nicméně není problém, abyste se na ně podívaly a představily si, jak by vám slušely. Ovšem, raději bych vám všem oznámila, že už roušky nebudeme potřebovat, že covid zmiznul, jak se objevil a máme free život. 

Pac a husu Jiřina z N.

14 komentářů:

  1. Jiřinko, tak jsem si je prohlédla a jsou opravdu hezké. 👍 Také bych raději uvítala možnost, být bez nich, ale obávám se, že nám to ještě nějakou chvíli vydrží. I my musíme vydržet.
    Měj se prima 💓🍀

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Alenko, mě právě uchvátily ty kočky. Jinak na roušky bych nejraději zapomněla.
      Pa Jiřina z N.

      Vymazat
  2. Jiřinko jsou ty roušky fakt zajímavé. Jen mě zaráží ta cena. U nás je vietnamci prodávají za 30 Kč. Sice nejsou s kočkami a psy, ale tu s květinami mám...nebo podobnou ale stejně obšitou. Za tu cenu se prodávají respirátory FFP3. Kéž bychom už mohli na tyto ochrany zapomenout. Přeji Ti krásné a pohodové dny ve zdraví.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Járo, to byl ode mne fór, černé roušky se mi nelíbí, ale ty kočky na nich ano.
      Jiřina z N.
      Já mám stejně nařízeno od dcery, že mám, pokud jedu do Prahy, nosit respirátor.

      Vymazat
  3. Jen aby zdejší kočky nebyly na kočky takhle zblízka alergické :-).

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Čerfe, já jsem, zatím, hodně alergická jen na blbce.Ty mě vždy nabudíš na zajímavé myšlenky. Jiřina z N.

      Vymazat
  4. Číča je super, akorát, stejně jako komentář výše, ji u Vietnamců prodávají za třicet kaček. Pořídila jsem si tam jednu s virusovou potvorou :D.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Janinko, já, jak chodím málo ven, jen na poštu, do lékárny a do obchodů pro potraviny, tak tyhle info nemám. Jiřina z N.

      Vymazat
  5. Jiřinko,mrknu na tvůj odkaz roušek s kočkami.A i já bych byla raději,kdybychom už je nemuseli nosit a bylo vše jako dřív.Měj se pěkně.Marťa.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Marťo, člověk se pod rouškou může usmívat jak chce, ale dojem neudělá. Jiřina z N.

      Vymazat
  6. Jiřinko, jsou parádní, ty jsi dobrá duše, ale nemohu se dočkat času, až je nebudeme potřebovat.
    Měj příjemný den, Helena

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Helenko, přesně, ty roušky, to by člověk vydržel, ale ten covid, ten by mohl zmizet, jak rychle přišel, už to není ,,zábavné,,.A ukazuje se stará pravda, že v tomhle jsme na tom všichni stejně, chudý, bohatý, mladý, starý, každý to může chytit a nikdo neví, jak to s zrovna s ním zamává. Jiřina z N.

      Vymazat
  7. Jiřinko, rouška je moc pěkná. Jako poznávací znamení by to bylo pěkné. jen nám asi nebudou roušky stačit a budeme muset nosit respirátory. ach jo, to je doba. Měj se hezky. Marie

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to je, bohužel. Marie, měj se i této době co nejlépe. Jiřina z N.

      Vymazat