středa 28. července 2021

Bodláky

 Dnes jen obrazem, šetřit slovy? proč ne?

milé KOČKY:










a tady? budu trávit první týden srpna 2021 s vnučkami:
v altánu snídáme po ránu



16 komentářů:

  1. Jiřinko, krásně nafocené bodláky i s motýly. Já teď občas vidím na zahradě jen běláska. Měj pohodové dny.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Martino, díky. Jestlipak vaše kočička taky chytá včelky nebo můrky? My jsme měli tři kočky a jednoho kocoura a jedna ta kočka byla lovec všeho, co se mihlo, každé ráno jsme meli před domem myš...pravda, bylo to na venkově v polích...Jára Rbk tam chodí s fotoaparátem okolo...Jiřina z N.

      Vymazat
  2. Moc hezké fotky, Jiřinko!
    A vaše snídaňové místo - sen!
    Moc tě zdravím, Helena

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Helo, už se tam velmi těším, v noci tma a ticho.Dnes z jedné strany domu bagr a nákladní auta a z druhé sekají trávu. Mé nervy jsou na pochodu.
      Škoda, že nepiju, byla bych denně na mol.Jiřina z N.

      Vymazat
  3. Jiřinko,hezky jsi zachytila bodláky a i s motýlkem.Také ráda fotím bodláky asi proto,že jsou všude.
    Budeš mít dovolenou s vnučkami v hezkém prostředí.
    Měj se hezky

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jitko, loni jsem tam s nimi byla prvně a moc se jim to líbilo, tak bude repete a vlakem povýletujeme okolí, sama jsem zvědavá, jak bude a co stihneme.
      Tak se tu všechny KOČKY opatrujte a já se vrátím. Jiřina z N.

      Vymazat
  4. Jiřinko, moc hezké fotografie bodláků i žluťáska řešetlákového jsi vyfotila. Hlavně ať si dovolenou hezky užijete. Snad vyjde i počasí.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Járo, to bych uvítala, kdyby nám vyšlo počasí, ani horko ani deště. Děkuji ti za přání. Ráda bych to tentokrát pojednala v klidu a pohodě,nehrnula na ně příliš, neb si sama chci odpočinout a ony - naštěstí, rády čtou.
      Mávám Jiřina z N.

      Vymazat
  5. Hezky vyfocené bodláky s motýlem. Včera jsem se snažila o zvěčnění motýla a ne a ne se podařit.Ale já vytrvám. Když se podařilo minulé roky, musí se podařit i letos !
    Krásné místečko na pobyt s vnučkami.
    Hezký den!
    Hanka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Hani, jezdívali jsme autem na týden s vnučkami s mužem a mladí nám vždy do vybraného místa vnučky dovezli a loni už manžel nechtěl, tak jsem zvolila chatku u švagrové a bingo, líbilo se jim tam tolik, že jedeme znova.( ono to bylo také kvůli mému neduhu, že kdyby něco, švagrová by se o mé vnučky postarala ), naštěstí je tam toho tolik, že budu mít každý den co dělat.
      Jiřina z N.

      Vymazat
  6. 'Reportáž ze života hmyzu👍🏻
    A dovolenou v Altánu bych brala, jako lepší verzi dovolené na Balkánu😁😁😁☀️

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Renátko, něco na tom je, ale pošeptám ti do ouška: mám, krom jiných, ve svém seznámku i zájezd do Makedonie a Albánie, takže Balkán za mne ano. Jen ten covid by si mohli Číňani zase odvézt. Pa Jiřina z N.

      Vymazat
  7. Jiřinko, krásné fotky. Moc hezky jsi zachytila motýla na bodláku. Na takové zahradě by se mi s vnoučaty také líbilo.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Růženko, asi kdyby švagrová začala chatičku hodným babičkám, dědečkům a jejich vnoučátkům pronajímat, už by měla na prázdniny plno. A v Benešově je i vyhřívané koupaliště a není od chatky daleko! Jiřina z N.

      Vymazat
  8. Jiřinko, altán super ! Moc se mi líbí takové letní zákoutí. My budeme mít od pátku tři malé vnučky na prázdniny. Budeme s nima na chalupě u bráchy, je to v lese. Těším se, ale vždycky to je mazec... Pá Lenka
    www.babilenka.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Lenko, tak ať se vám vyhnou klíšťata, ( my jsme vždy v lesním prostředí jedli preventan, aby nás nekousla )a obvykle to pomohlo. Budu se pak těšit na tvé zážitky. Jiřina z N.

      Vymazat