úterý 13. července 2021

Pátrání

 Dá se říci, že celostátní, obracím se na vás, 

mé milé KOČKY,

hrabala jsem se ve starších fotografiích a ač si dost pamatuji a celkem snadno poznám, odkud jsou snímky, u těchto jsem na vážkách:

sice ty z Radhoště jsou jasné, ovšem ty obrázky z města, nějakého náměstí, to si nejsem zcela jistá, ale tipovala bych to na Příbor,   nebo snad Nový Jičin či Kopřivnici, nechám to na vás, jaké tipy mi napíšete...

vím, že jsme se vraceli ze Slovenska... byli jsme tam  ještě před požárem na Pustevnách.
















Těším se, až se někdo na mých fotkách pozná!








13 komentářů:

  1. Jiřinko, šla jsem po tvém typu - myslím, že to je Příbor! Porovnala jsem to s fotkou, kterou jsem nedávno dostala a řekla bych, že to sedí...
    Měj příjemný den, Helena

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Helo, koukla jsme se na stránky Příbora a je to on, my jsme tam jezdili ke známým, ale do města jsem se podívala jen jednou, obvykle si vyfotím název na kanálu nebo nějaké nástěnce a pod. a tentokrát jsem si nenafotila nic a zapomněla jsem , kde to bylo.Byli jsme s přáteli na Lysé Hoře, ve Štramberku, na Hukvaldech, to si pamatuji, ale tohle mi neutkvělo. Jiřina z N.

      Vymazat
  2. Jiřinko, já bych Ti neporadila, ale kochám se krásnými fotkami.
    Měj pěkný den. R.

    OdpovědětVymazat
  3. Ano,je to Příbor.Lenka.K

    OdpovědětVymazat
  4. Fotky jsou krásné, ale neporadím Ti. :-)
    Hezký den!
    Hanka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Hani, tak to jsem potěšena, že se ti líbí. Jiřina z N.

      Vymazat
  5. Nádherné fotografie. V těchto místech jsem nikdy nebyla, ale je tam opravdu krásně a mnohá místa znám z fotografií od děvčat z blogů. Máš hezké vzpomínky.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Járo, děkuji, my jsme do Příbora několikrát jeli na návštěvu a s těmi lidmi, u kterých jsme bydleli, jsme byli na několika výletech. Také jsme se třeba ve skanzenu stavovali cestou ze Slovenska, na nás už je to tam teď daleko. Jiřina z N.

      Vymazat
  6. Ano je to Příbor.No ty Pustevny jsou fakt krásné,já snad v sobotu sednu na autobus a půjdu si je projít.Na Radhošť koukám z okna a dlouho jsem tam nebyla.Marťa.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Marťo, tak to ti přeji. aby se výlet povedl. Nebýt to tak daleko, jela bych tam hned, nám se kdysi líbilo ve Velkých Karlovicích, kde chata byla dřevěná a voněla dřevem, spalo se tam božsky, tma, ticho a výletovali jsme do okolí, i na Radhošť,každý den jinam, krásná dovolená, jen cesta zpátky tehdy byla hrozná, začalo pršet a lilo až k nám! Jiřina z N.

      Vymazat
  7. Jiřinko, na Pustevnach jsem byla nesčetněkrát, ale tak krásně fotky nemám. Někdy, co člověk nezachyti dnes, tak už nikdy.

    OdpovědětVymazat