neděle 9. ledna 2022

Náhrdelník

 Budu vypadat jako ignorant, ale už jsem se s tím svěřovala jindy, že nejsem sledovatel seriálů, bylo a je v tom vždy více důvodů, proč na ně nekoukám. Ovšem jeden z mála těchto televizních děl, kterému jsem šanci, aby mě okouzlil, dala a to jak před lety, tak nyní znova, je Náhrdelník s Libuškou Šafránkovou.

Milé KOČKY,

tentokrát jsem se dívala na několik dílů vždy večer najednou a velice jsem si to užila. Manžel mi je nahrál a já jsem si v klidu, pozdě večer, k seriálu sedla a s potěšením sledovala herecké umění naší paní Libušky.

Nemluvě o tom, že samotný náhrdelník, secesní, má pro mne zvláštní význam, vlastním totiž podobný, ve stejném duchu, kdysi jsem ho dostala jako dárek. Nemá smysl k tomu víc uvádět, kdo má rád tuto herečku, která nás loni opustila, chápe a kdo ji rád neměl ( pokud by někdo takový byl ) tomu to rozmlouvat nehodlám. 




10 komentářů:

  1. Jiřinko, ten náhrdelník byl skutečně úžasný. Miluji secesi. A paní Šafránková...
    Měj hezkou neděli, Helena

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Helenko, poprvé, před lety, jsem asi neviděla všechny díly, zato nyní ano, je jich 12 a moc jsem si to užila.A paní Libuška tam byla famózní. Jiřina z N.

      Vymazat
  2. Jiřinko, zdravím. Seriál se povedl, taky jsem ho ráda sledovala. A ten šperk také... Lenka
    www.babilenka.cz

    OdpovědětVymazat
  3. Taky se mi tento seriál moc líbil.
    Pohodovou neděli !
    Halnka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Hani, mělo to uvěřitelný děj a bylo to docela skvěle posazené do jisté doby, nebyly tam nesmysly a zahrané úžasně. Jiřina z N.

      Vymazat
  4. Jiřinko ten náhrdelník je krásný, Libušku jsem měla a mám ráda, ale seriál vůbec neznám. Na telku koukám jen někdy. Manžel spíš kouká na sport, politiku nebo kriminálky a ani jedno z toho já zrovna sledovat moc nemusím. Pro mě jsou spíše filmové pohádky nebo dokumenty z přírody a cestopisy.
    Přeji ti krásný zbytek neděle.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Járo, pokud to budou opakovat v nějakou pro tebe vhodnou dobu, podívej se na to. Nebudeš zklamaná.Já si pořady dost vybírám a tohle fakt stojí za to.
      Jiřina z N.

      Vymazat
  5. Jiřinko, seriál jsem kdysi sledovala a líbil se mi. I náhrdelník. A Libušku mám moc ráda.
    Měj pěkný večer.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Růženko, taky jsem si chvíle u něj užila.
      Hezký večer a dobrou noc. Jiřina z N.

      Vymazat