sobota 19. března 2022

Na Josefa

 Milé moje KOČKY, zdravím vás dnes, na Josefa, asi to také znáte, někdy se vám nikam nechce a bráníte se tomu, důvodů k odmítání máte více a některé i dobré, ale nakonec ustoupíte a jedete na výlet. A vida, v důsledku se to povede a vaše původní rozhodnutí už je passé a jste rády, že jste to podstoupily.

Tak příkladně dnes já, manžel chtěl jet do Janských Lázní navštívit našeho známého školáka Honzíka, mně se nikam nechtělo a nakonec pro klid v rodině jsem tedy jela a vida, povedlo se. Počasí bylo skvělé, slunečné, ( svítilo nám do obličeje celou cestu tam i zpátky!), vítr byl jen na Černé Hoře, ale vcelku to považuji za podařenou výpravu. Fotila jsem, tentokrát ale nemohu říci, že by to bylo něco extra, nicméně vždy se nedaří, tak snad příště to bude lepší. Přesto vás zvu na náš dnešní výlet:

zastávka v Sobotce:



V Černém Dole:









v Janských Lázních:










na Černé Hoře:





















Krásný večer přeji vám všem. Jiřina z N.

14 komentářů:

  1. Jiřinko hezký výlet a fotky jsou moc pěkné. Líbí se mi všechny. Děkuji za hezkou podívanou a přeji Ti příjemný večer a zítra super krásnou odpočinkovou neděli.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Járo, cestou bylo více možností něco nafotit, ale nechala jsem manželovi taky jednou volnou ruku.Bylo to v jeho režii. Navíc si to celé odřídil. Tak dobrou noc. Jiřina z N.

      Vymazat
  2. Jiřinko, aspoň trochu s Tebou vyletuji. Mrcha covid mě pěkně sestřelil.🍀

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc mě to mrzí, že máš zdravotní problémy, snad se dáš brzy do pořádku. Dnes jsem asi 20 min nechala na sebe přes přední sklo působit sluníčko v autě a prohřála jsem si ruce až na kost. Jiřina z N.

      Vymazat
  3. Ja se dnes věnovala manželovi když měl svatek.Rada bych se take ještě podivala do hor.Bratr přal manželovi a řikal,ze maji v Harrachove vnoučata a lyžuji.Jiřinko,krasny vylet,nadherne fotografie.Hned bych tam jela.
    Hezky večer a pěknou neděli

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jitko, na kopci sice dost foukalo, ale bylo to pro mne slavnostní, za celou zimu jsem tolik sněhu neviděla. Jiřina z N.

      Vymazat
  4. Jiřinko,krásné fotky.Tam to dobře znám,Janské lázně,Pec p.Sn.tam jsme se najezdili.V Peci loni v létě na dovolené.No,u nás včera pořádně fučelo,šla jsem na procházku,ale vzhledem k tomu,že pořád hodně kašlu a jsem unavená,po tom zmetkovi,tak jsem po dvou hodinách přišla domů.Dneska tam vypadá,že bude zase hezky,budu dohánět resty doma.Přeju Ti krásnou sluníčkovou neděli.Marťa.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Marťo, včera jsem se namlsala a už bych potřebovala být fit, abych mohla ven častěji.Snad s jarem přijde i lepší zdravíčko, a ty se také dej do pořádku, abys mohla běžně fungovat.
      Držím palečky. Jiřina z N.

      Vymazat
  5. Děkuji za parádní josefský výlet.
    Jiřinko, přeji pohodovou neděli. Helena

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Helenko, já jsem nakonec měla večer výletu plnou hlavu. Jiřina z N.

      Vymazat
  6. Ahoj výletnice ! Tenhle kout naší země dost znám, jako děti jsme stále jezdily lyžovat do Krkonoš a z Trutnova je můj muž, takže jsme tam často. Hezkou neděli přeje Lenka
    www.babilenka.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Leni, kde u nás není hezky? Po letech jsem se do J.Lázní zase jednou podívala a stálo to za ten čas v autě.Trutnov jsme prozkoumaly s vnučkami, když jsme byly na dovolené u Adršpachu.
      Dnes se držím doma.A přeji tobě i ostatním blogerkám pěkně strávený nedělní čas. Jiřina z N.

      Vymazat
  7. Jiřinko, nádherný výlet. dobře jsi udělala, že ses nechala zlákat. Slunce, krásné lázně, sníh, procházka. Skvěle strávený den.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Maruško, ač jsem tou lanovkou za drahé peníze nejela poprvé, ten zážitek - jak je Honzík nadšený a vše pozoruje, stál za to.On si to moc přál zažít. A s dědoušem to bylo o to lepší. Mohli si pak ty technické věci spolu probírat!
      Jiřina z N.

      Vymazat