pondělí 23. května 2022

Pondělí

 Dlouho jsem pondělky neměla v lásce, ale poslední roky si dokážu zpříjemnit každý den v týdnu, pokud to jen jde. Protože, jak jsem se někde na blogu kdysi dočetla, dnes je první den konce mého života a tudíž nelze třídit dny na přijatelné a ty nepřijatelné. A jak se říká zprofanované jaké si to uděláš, takové to máš - snažím se udělat to tak, aby mi to vyhovovalo.

Přidala jsem si dvě poučky: každý den se snaž udělat alespoň jeden dobrý skutek a nedopusť, aby tě někdo naštval příliš. 

Milé KOČKY, jdeme na dobrý skutek: aneb jedna květnová malá dovolená na Šumavě...v Sušici a na Rabí: už sice trochu staršího data, ale foceno 20.5.












Na Černém jezeře byla právě Lochneska na dovolené!:



12 komentářů:

  1. Jarní Šumava musí být nádherná, Jiřinko!
    Moudrost a humor je u tebe standard!
    Děkuji a přeji příjemné podělí, Helena

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Helo, také tvůj komentář jsem přesunula ručně sem, podobně jako ten Jářin a jen díky návodu u Járy, kde bych byla bez ní! Helenko a tobě přeji příjemný celý týden.
      Jiřina z N.

      Vymazat
  2. Moc krásné fotografie Jiřinko a ta poslední je také přímo úžasná. Děkuji za nádhernou podívanou. Tam v těch místech jsem nebyla, ale je tam všude krásně. Měj krásné modré pondělí. Dnes má být ještě hezky, pak už má pršet...tak uvidíme.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milá Járo, podle tvého návodu jsem tento komentář našla někde ve vnitřnostech mého blogu a šoupla ho sem, kam patří!!! Já mu dám se schovávat...Jiřina z N.

      Vymazat
  3. Od té doby, co mám nerovnoměrně rozloženou pracovní dobu, mi pondělky nevadí, protože po pracovním víkendu je mám volné. Jako třeba dnes :).
    Díky za dobrý skutek i moudra! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Janinko, taky k tobě ráda chodím a jak se tam nasměju! Pa Jiřina z N.

      Vymazat
  4. Zajímavá moudra na začátku a krásné fotografie.A parádní lochneska na konec
    Jiřinko,měj hezký večer

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jitu, to mi připomíná, že bych se nejraději s mužem do té Sušky ( jak on tomu říká ) hnedle rozjela. Čím víc jsme tam jezdili, tím jsme to měli raději. A je jedno, zda se ubytujeme v Sušici, na Kvildě, na Kubově Huti nebo jinde.Šumavu mám, ani nevím proč, raději, než Krkonoše.Hoa, Jíťo. Pozdravuj Kočku.Jiřina z N.

      Vymazat
  5. Jiřinko, to jsou nádherné fotografie. Včera jsem psala komentář a není tu, tak že si bude ve spamu. Fotografie jsou super a ta poslední, Lochneska je přímo úžasná. Jiří ko přeji ti hezky večer a opatruj se.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Járo, to jsi hodná, ale taková zelená obyč krajinka se mi líbí i na nepovedené fotce. To dělá ta barva, asi. Dobrou Jiřina z N.

      Vymazat
  6. Jiřinko, to jsou hezké fotky. Pondělky mě nevadí, kolikrát přemýšlím, který je právě den :o). Ahoj Lenka
    www.babilenka.cz

    OdpovědětVymazat
  7. Šumava je nádherná,tvoje fotky krásné.Píšu sice ve čtvrtek,ale to přece nevadí,každý den je hezký a záleží jak si ho uděláš.Takže děkuji za zajimavá moudra a přeju krásný zbytek dne.Marťa.

    OdpovědětVymazat