středa 14. září 2022

U nás na maloměstě

 Kdo  nevěří, že máme naději i letos na barevný podzim, tomu dnes chci ,,otevřít,, oči a ačkoli nás za ani ne 14 dní čekají volby a kdo ví, co ještě? - nebudeme věšet hlavu a propadat beznaději, budeme si přát toho hezkého více - takhle to může u nás zase vypadat za pár týdnů!? - přírodě jsou totiž politici a jiní týpci šumafuk...příroda si jede to svoje...

Vyfoceno u nás v N. - poblíž MěÚ...před pár roky - v první polovině října:

Milé KOČKY, jakmile se zbarví listy na stromech, nedá mi to a běžím s foťákem každý rok a sklízím!!! - moje oblíbené barvy se udrží sice jen chvíli - ale jaká je to nádhera, no, řekněte!

Kontejner i ten bagr se na podzim také hodí do žluté!




















13 komentářů:

  1. Na tyhle barvy se fakt těším!
    Krásné, Jiřinko!
    Měj se moc hezky, pa Helena

    OdpovědětVymazat
  2. Ahoj Jiřinko,takhle barevný podzim mám moc ráda, chodíme na takový velký kopec říká se tam na Vyhlídce a pozorujeme přírodu jak se mění a právě ten podzim mám nejraději jak je barevný.Preji krásný den Iveta

    OdpovědětVymazat
  3. Barvy podzimu jsou krásné, a také chodím fotit přírodu, ale osobně mám raději jaro, kdy se vše probouzí a rozkvétá. Dušičkový čas má své kouzlo, i se svými mlhami a zajímavými barvami oblohy když klesá sluníčko, jen stále méně světla na mě napusobi moc pozitivně. Jsem lev a ten miluje slunce. Měj se moc hezky.

    OdpovědětVymazat
  4. Taky mám moc ráda tyto barvy podzimu. Předevčírem jsem objevila už krásně zabarvený stromek. Vyjímal se mezi svými ještě zelenými kamarády. Vyfotila jsem ho mobilem, ale blbě. Tak nějak narychlo, prostě fotka nepovedená. Tak jsem si dnes vychutnala fotky Tvoje.
    Dnes je u nás opravdu podzimní den, lehce poprchává, nebe je šedivé.....
    Měj se, Jiřinko !
    Hanka

    OdpovědětVymazat
  5. Lezarts

    Podzimní paleta barev přírody je neodolatelná podívaná obzvlášť, když slunce nespí za mraky🍁 Tvoje foto, jsou hezkou ochutnávku! Doufejme, že letos podzim bude také tak hýřit barvami !

    OdpovědětVymazat
  6. Na tyhle podzimní barvičky se už moc těším 😉😀

    OdpovědětVymazat
  7. Tentokrát vám, milé KOČKY, s dovolením odpovím najednou:už se začínají barvit listy sakur, ale hlavní budou javory později, jsem zvědavá, jestli o volbách už budou hezké listy na stromech kolem školy, kde s Janou sedáváme.Dnes tady prší a snad ještě bude, ale já déšť vítám, bylo moc sucho. A snad porostou i ty houby! Vaše Jiřina z N.

    OdpovědětVymazat
  8. Jiřinko, podzim je úžasně barevný. Miluju to, Lenka
    www.babilenka.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jako by nám chtěl podzim tou nádherou vynahradit, že už přide zima. No, když je zima chvíli a je sníh a mráz, tak to taky není špatné.K čemu by dětem jinak byly sáňky? viď? Jiřina z N.

      Vymazat
  9. Jiřinko,těším se podzim,na všechny jeho barvy.Tobě taky přeju krásné dny! Marťa.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Výlety spadaným listím jsou prima, tak si to užijeme, Marťo. Jiřina z N.

      Vymazat
  10. Tohle mám na podzimu ráda. když se příroda převlékne do teplých barviček. Moc pěkné fotky.-

    OdpovědětVymazat