středa 30. srpna 2023

Doufám

 Já pořád doufám, že budu mít co dát na blog z nových výletů a nebo výprav - ale když už jsme byli jednou nohou v neděli v Itálii - uchýlím se k tomu, že vám ukážu fotky, které jsem pořídila z busu při jízdě z Apulie domů a to proto, že jsem tušila ( jak je mým dobrým zvykem ), že pojedeme okolo Loreta, marně jsem se snažila prosbami i jinak o to, aby nás tam zavezli a dali nám čas na tzv. jednu fotku, nepovedlo se, tak to mám jen z toho rozjetého autobusu.

Milé KOČKY, ale kdo ví, jestli se vám tyto snímky z dálnice v okolí Rimini nebudou líbit? podotýkám, že tato cesta domů se uskutečnila 7.9.2007! a proč o tom píšu - jak je patrné z fotky, v Abruzzách napadl sníh!

















Jestli se toho dožiju, tak v dubnu 2024 budu mít na kontě blogu 10 let a to už nějaké to cestováníčko a tipy na výlety tady byly a jsou. Třeba nám to, milé blogerky, vydrží i další roky, co já vím?


16 komentářů:

  1. Jiřinko i z jízdy autobusem nebo autem se dají mnohdy pořídit zajímavé snímky, což tady dokazuješ. Ty zasněžené vrcholky hor jsou krásné, stejně jako pobřeží. Přeji Ti krásný den.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jaruško, bylo to velké překvapení, v Itálii v tomto termínu a kousek od moře a sníh! Jiřina z N.

      Vymazat
  2. Jiřinko, nedávno jsem si o tom psali - dřív jsem z auta nefotila, ale teď občas ano. Je to překvapivé, ale občas to vyjde.
    Děkuji za ten závan Itálie a přeji příjemný den. Helena

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Helo, umíš si asi představit, jak jsem byla nespokojená, že v tom Loretu nezastavili, stačila by 1/2 hodina. Jiřina z N.

      Vymazat
  3. Ani se mi nechce věřit, že jsou to fotky za jízdy busem. Jsou opravdu pěkné. Ráda jsem se podívala jako na vše tady u Tebe na Tvém blogu.
    Měj klidný den !
    Hanka bavi-mne-to

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Hani, spoustu jsem jich vyházela, to když mi v protisměru do záběru vlítlo třeba nákladní auto nebo stožár.
      Jiřina z N.

      Vymazat
  4. Lezarts
    Pěkně letem světem. Ze srdce Ti Jířo přeji, ať ti to “cestuje” hodně let!!!

    OdpovědětVymazat
  5. Sníh na začátku září. Letos si s námi příroda hraje podivnou hru, tak kdo ví)))) Jinak mně se fotky "za jízdy" líbí. Já jsem kdysi vyfotila v Chorvatsku dokonce z auta moje nej fotky právě při přejezdu mostu na Krk a vystavovala jsem je i na výstavě a měly úspěch.
    Přeji hodně cestování a ať ti to stále krásně fotí))))
    Eva

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Evi, to věřím, ten most znám, byla jsem na dovolené na Krku 2x.
      A přání? za něj ti moc děkuji a popřeji tobě to samé.
      Jiřina z N.

      Vymazat
  6. Mně to fotit z auta moc nejde.Tvé záběry jsou moc krásné,ani
    bych nevěřila,že jsou za jízdy.A zasněžené vrcholky jsou nádherné.
    Kdysi,když jsem měla ještě ruce v pořádku jsem z auta dokonce natáčela kamerou
    v Chorvatsku i v tunelech.Měj se hezky Jiřinko

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jitko, díky, tos mi připomněla, že jsem kdysi v Bretani měla prvně v ruce kameru a prošla jsem před odjezdem krátkým školením mého manžela, načež jsem celý zájezd natočila a docela se na to, k mému velkému překvapení, po sestříhání dá i koukat.
      Já mám fotky hlavně na památku, kde jsme byla a co jsem tam vyváděla.
      Jiřina z N.

      Vymazat
  7. Je to hezké a to jsou fotky z r. 2007? Vše krásné, ale ne každý byl v Bretani nebo viděl Loretu, někdo ani ne tu pražskou. Já z auta fotím a kdysi jsem se bála, abych někdy nelitovala, že jsem se "nikam" nedostala. Tak tento strach už mít nemusím, ale vím, že jsou mnozí, kteří se nedostali ani moc po republice. Někdo si za to trochu může sám, někdy to nejde, vím o pár lidech, kteří v životě na žádné dovolené nebyli. Tak zase píšu o něčem, co jsem původně nechtěla a hlavně nechci, aby tohle vyznělo nějak záporně. Cestujme, dokud můžeme, jednak finančně a hlavně zdravotně!
    Tak zdravím všechny příznivce cestování, protože to člověka moc obohacuje. ☺

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Hanko, mohu se v tomto případě pochlubit, že republiku znám docela dobře, i když mi několik míst ještě zbývá pořádně prozkoumat a pár zemí Evropy jsem si taky prohlédla, jak já jsem za to vděčná, že jsem měla tu možnost! Jiřina z N.

      Vymazat