pátek 27. října 2023

Mezi vámi

 Onehdy jsem si uvědomila, že jsem si zvykla na společnost několika blogů a jejich tvůrkyň, pravda, většina jsou ženy, ale občas i nějaký ten muž se najde, jehož blog se mi líbí a jdu tam pravidelně nakukovat, co nového v blogovém světě. Zároveň - když sama něco dávám na svůj blog, už za tím vidím některé lidičky, a říkám si, zda se jim můj příspěvek bude líbit, zda jim něco nového přinese a případně jim ukáže místa, která třeba nemohou sami navštívit.

Milé KOČKY, takže, když to shrnu, ráda k vám chodím, důkladně si fotky prohlížím a snažím se i vaše články poctivě přečíst, u těch, kdo navštíví nějaká místa, kde jsem já nebyla, se poučím, u těch, kdo navštíví a popíše místa mně známá si osvěžím paměť - případně si doplním znalosti o nějaké detaily, které jsem já sama tehdy třeba neměla příležitost vidět?

Pomalu a plíživě přichází zima a to budu pravděpodobně u blogů a s knihami častěji - takže pište, foťte a dávejte na blogy, ať je co prohlížet a co číst. 

Musím uznat, že ne vše člověk na blog dává, lítání po doktorech, návštěva u zubaře a trhání stoličky, kdy vás pak bolí několik dní kde co, případně další hrátky ve zdravotnictví nejsou nijak atraktivní, aby si zasloužily místo na blogu, ovšem dějí se a ovlivňují život blogerky, zatímco se tam objevují fotky z návštěvy třeba nějaké pěkné zahrady, blogerka úpí a shání prášek na bolest.

Zatím to ovšem vypadá, že jsem tu v dobré společnosti a ráda bych věřila, že to tak zůstane - nepřejícníkům a protivám, falešníkům nedáme šanci?


Ať se vám daří  - za blogy krásnější! Ve světě to stojí za (málo) a tak alespoň náš svět ať je v pořádku.

Od čtvrtečního rána 26.10.do pondělí 30.10. budu pryč a tak se tady opatrujte a pokud se v pořádku vrátím, sejdeme se na mém nebo vašem blogu co nejdříve. Vaše Jiřina z N.


18 komentářů:

  1. Jiřinko, mluvím mi z duše, krásně jsi to napsala. Měj klidné dny.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Marti, však zrovna na tvůj blog chodím jako domů. Jiřina z N.

      Vymazat
  2. Jiřinko, napsala si to moc krásně. Žádná z nás nemá dny zalité jen sluncem...
    Užij dny a moc se na tebe těším! Pa, Helena

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Helo, ono je to v tomto věku tak, že hlava by toho tolik chtěla a tělo už se brání a má rádo klídek. Tak se musí zkrátka přitlačit! Ale stojí to dost sil. Jiřina z N.

      Vymazat
  3. Jiřinko milá, všichni máme nějaké to trápení a nějak se s ním pasujeme. Někdy úspěšněji, někdy méně. Ale s milou společností to jde vždycky lepší. Tak KOČKO ať je těch trápení co nejmíň. A to přeji všem stejně jako fajn dny víkendu. Eva

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Evi, moc ti děkuji za podporu a ráda bych tu byla, kdykoli to budeš potřebovat, pro tebe jako berlička, o kterou se můžeš opřít.
      Pozdravy letí k tobě a tvé mamince. Jiřina z N.

      Vymazat
  4. Napsala jsi to moc hezky!
    Hanka bavi-mne-to

    OdpovědětVymazat
  5. Lezarts
    Píšeš mi z duše. Bohužel jsem v minulosti udělala velkou pauzu na mém blogu. Potřebovala jsem nabrat sílu, po těžké etapě života, kterou jsem si prošla.Proto máš můj obdiv, že tvůj blog píšeš s notnou dávkou nadhledu a humoru za každé situace! Díky za něj, vždy umí odvést mysl za hranice šedi všedních dnů!!!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Renátko, někdy nabrat sílu a chuť do dalšího života je těžké, ale zabalit to a nedělat nic je špatně. Jak jsem kdysi četla: nikdy to není tak špatné, aby to nemohlo být horší.
      Všem přeji hezký a pohodový život.
      Jiřina z N.

      Vymazat
  6. Jiřinko, život opravdu není jen peříčko. Každý jsme si zažili nebo zažíváme i nepříjemní chvíle a o některých do svých blogů píšeme, abychom si ulevili a zjistili, že v tom nejsme sami. Mě to pomáhá a za všechny komentáře jsem vděčná. Moc zdravím, pá 🙋‍♀️😀

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Evi, jsme tu dobrovolně a snad pro dobrou věc, I kdyby mé fotky a články přišly vhod jen jedné z vás, beru. Stojí mi to za ten čas. Jiřina z N.

      Vymazat
  7. Jiřinko, moc hezky jsi to napsala. Já Ti hlavně přeji hodně a hodně zdravíčka ať nás můžeš dál a dlouho zásobovat fotografiemi ze Tvých cest. Mám také oblíbené blogy, hlavně fotografické a ráda si přečtu v zážitky z cest nebo jen z procházek do lesa či z okolí domova, protože ne všechny blogerky mají fyzičku na dlouhé túry, ale i pohůled na květy na záhonku ve městě potěší. Vždyť příroda i krajina se den ze dne mění a vždy se najde něco jiného a zajímavého a každá se na tu přírodu koukáme jinak. Přeji timoc hezké dny a příjemné cestování.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milá Járo, díky za komentář, máme to stejně. Pro mne je to i po večerech zábava, připravovat fotky nebo pár slov a vidět za tím na druhý den ( nebo na druhý týden ) blogerky, které třeba ani neznám, jak se jim bude téma článku líbit a co mi asi napíšou. Jiřina z N.

      Vymazat
  8. Jiřinko, souhlas ve všem ! Moc zdravím, Lenka

    OdpovědětVymazat
  9. Jiřinko, moc pěkně napsané. Těším se na příští setkání.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Maruško a já se těším, že najdu zase čas a podívám se k tobě i ostaním na blog. Pár dní jsem tu nebyla a už mi to chybí. Jiřina z N.

      Vymazat