čtvrtek 20. června 2024

Kéž by

 U nás, na rozdíl od jiných oblastí Čech a Moravy, neprší, občas mraky straší a nic. Potřebovala bych, aby některou noc pršelo pořádně a nemusela jsem venku zalévat. Trávu zase posekali a tak ona i ty keře, které jsem tam zjara nasázela, by to uvítaly.

Jo, na posledním zájezdu ve Vídni, tam jsme přijeli po dešti a jaké byly růže? - mokré!

Milé KOČKY, užijte si hezký čtvrtek. 



















13 komentářů:

  1. To jsou zase nádherné fotografie Jiřinko. Krásné růže. U nás pršelo včera, dnes už je zase docela hezky. Přeji Ti krásný, pohodový den.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jaruško, před domem mi rozkvetla rudá voňavá růže a má spoustu květů - tak by případný déšť teď nadělal asi škody. Vedle u popelnic jiná sice taky kvete, ale jen na jedné větvi a ostatní - potvory zplaněly a mají jen šípkové růže. Kdysi tady bylo růží pět a kam se poděly, nevím. Jiřina z N.

      Vymazat
  2. Krásné fotovzpomínky))) Eva

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Evi, tehdy jsem si nedala pokoj a obešla jsem ty mokré růže a snad všechny barvy pofotila a jsem za to ráda. Byl to zájezd do Bádenu a Vídně plus něco k tomu a především jsme obcházeli růže, růže a růže. Byla jsem tehdy v Bádenu počtvrté a stejně se mi tam zase znova líbilo. Jiřina z N.

      Vymazat
  3. jo, jo, růže s kapkou vody .............to je krása i romantika. Tak dobrou noc a hezké sny, třeba o růžích :-) Eva

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Evi, nejdříve mi to bylo líto, ale i takové počasí na zájezdu musíme umět využít...
      Jiřina z N.

      Vymazat
  4. Krásné fotečky 🙂 Ve Vídni jsem byla zatim jen jednou před lety, ale celý ten výlet propršel. Nicméně i tak byla Vídeň krásná ❤️ Měj se krásně, Jiřinko

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Šárko, já jsem tam byla vícekrát, ale pokaždé s někým jiným, s manželem, se sestrou, s kamarádkou, jako součást několikadenního zájezdu a pod. Takže pokaždé trochu jiné dojmy. S Janou preferujeme zájezdy na zahrady a parky a kytky a je to doufám na fotkách znát. Jiřina z N.

      Vymazat
  5. Jiřinko, ráda jsem se podívala a zavzpomínala...
    V noci u nás pršelo hojně, ale bez ztrát, doufám, že to tak bylo i všude jinde.
    Přeji hezkou sobotu, Helena

    OdpovědětVymazat
  6. Jiřinko,krásné fotky.Ve Vídni jsem už párkrát byla,letos jen jednou na přespání,pak jsme pokračovali do Švýcarska,to jsem Ti psala.Vídeň je krásná a je tam rozhodně co vidět.Měj hezkou sobotu,u nás dneska prší,tak to vidím,že dohoním resty a vezmu knížku.Pa Marťa.

    OdpovědětVymazat