sobota 24. srpna 2024

Musím se vrátit

 Z výletu, který se nepovedl, nebo jen částečně, mám ještě aktualitku: 

milé KOČKY, jednou se tam vrátím a dílo dokonám, asi. Hlavně mne tu zajímala rotunda nyní skloubená s kostelem v obci

  Želkovice:











Přesto, že výlet skončil předčasně, byl pro mne pobyt v této krajině s fantastickými výhledy na Sředohoří opět posilou a především Házmburk, Košťálov a další kopce, tak důvěrně známé jako Lovoš, Kletečná i Milešovka, a na druhém břehu Labe Radobýl, Varhošť - opět utvrdily moje přesvědčení, že to tu máme nádherné.
Přeji vám  všem, milé blogerky, příjemný víkend.

16 komentářů:

  1. Jiřinko, píšeš, že se výlet nepovedl, ale zatím nám servíruješ jen krásy české země.
    Přeji hezkou sobotu, Helena

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Helenko, tohle bylo jen cestou na zastavení, hlavní cíle byly jinde, tak na ně vyrazíme jindy. Vyhodnotila jsem nenadálou situaci, že je vhodné se vrátit domů. Jiřina z N.

      Vymazat
  2. Jirinko milá, to se ví, že výlet dokončite, jen trochu jindy. Je na co se těšit. Tvoje fotografie jsou nádherné. Já tento kraj neznám, je to trochu z ruky. Pěkný víkend, KOČKO. Pa Eva

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Evi, a to jsme byla tak zaujatá tím, co se dělo, že jsem ani nefotila Středohoří - ač bylo krásně vidět ty sopky jako na dlani. Povídám manželovi - víš, jak to muselo být pěkné, když ty kopce kouřily a soptily, jen se podíval a asi si říkal, ty máš ale starosti. Jiřina z N.

      Vymazat
  3. Ahoj Jiřinko, moc hezké fotky také přeji krásný víkend dnes jdem na oslavu pátých narozenin naší vnučky Adélky, bydlí vedle nás a večer volala přes plot,aby jsme určitě přišli na narozeninový dort pekla ho s maminou.Iveta

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já bych šla, Ivetko, také hned gratulovat, jak mají někde dort, to se nechám pozvat.A holčička 5 let stará, s tou bych si rozuměla, mám asi stejný rozum.
      Jiřina z N.

      Vymazat
  4. Hezké fotografie. Jistě si výlet zopakujete, hlavně až nebudou taková vedra a vše si v pohodě procestujete znovu. Držím palce ať jste v pořádku včetně "oře", který už občas stávkuje, jak to u aut bývá, a opatrujte se. Hezký víkend přeji.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jaruško, jeden den se tomu oři manžel věnoval a už ví, co tomu je. Prostě se té potvoře chtělo nám udělat naschvál.Naštěstí to dobře dopadlo. Jiřina z N.

      Vymazat
  5. Jiřinko,hezké fotky jsi sem dala.Někdy se stane,že se výlet nepodaří.Jistě si to zopakuješ a budeš spokojená.Taky ti přeju pěkný víkend,syn se včera vrátil ze Švýcarska,byl tam už poněkolikáté,na jaře semnou,tak jsme včera hodně dlouho povídali,ukazoval fotky.Moc se mu tam líbí.Já se dneska chci jít někam projít,udělám si fajn sobotu.Marťa.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Marťo, výborně, a k tomu Švýcarsku - byla jsem tam se zájezdem třikrát a pokaždé v jiné oblasti a moc se nám všude líbilo. Jela bych tam hned.Především nahoře v horách, ty výhledy a všude čisto. Jiřina z N.

      Vymazat
  6. Lezarts
    Souhlasím, je to hezké pokoukání!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Renátko, tak uvidíme, jak se zanedlouho povede pokračování po plánované trase. Dřív jak v září to ale nebude, příští týden mě čeká daleká cesta. Jiřina z N.

      Vymazat
  7. Jiřinko, a já potvrzuji, že nádherné máte. Hezké dny

    OdpovědětVymazat
  8. Nádherné snímky , krásný výlet ♥

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Květuško, sice to byla sotva třetina zamýšleného, ale i tak dobrý, jak říkají dnešní mladí. Jiřina z N.

      Vymazat