čtvrtek 29. srpna 2024

Prémie

 Milé KOČKY, pro ty z vás, kdo mi zůstal věrný, i když já sama se momentálně snažím poznat pro mne nové kraje kousek dál od našich hranic, je tu prémie.

Na zámku Buchlovice byla v době naší návštěvy výstava fuchsií ( a kdysi jsem ty fotky asi na blog i dávala ), ovšem je to dlouho a snad nikoho neurazí, pokud je sem, pro vás, dám opět:

Mně se tedy, po pravdě, na balkoně fuchsiím nedaří a to mi jich několik kamarádka Irenka kdysi dala i s návodem - prostě si nejsme souzené. Vybírám pro vás nahodile některé z mnoha fotek tam ,,nasekaných,,...


  






















s tímto se loučím a těším se, až se zase, u nového tématu, setkáme...

14 komentářů:

  1. Ahoj Jiřinko, krásné fotky,fuksie mám moc ráda.Preji krásný den Iveta

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ivetko, to jsou kytky, které se neokoukají, že? Jiřina z N.

      Vymazat
  2. Fuksie - to je velká parádnce. Umí si ty svoje sukýnky natrást !
    Hanka

    OdpovědětVymazat
  3. Milá Jiřinko, tak jsem si dneska udělala kávičku, oprášila po letním offlinu počítač a pěkně si tu početla u tvých článků, který mi v létě (na chviličku) utekly. A je to teda nádhera, to ti povím. Získala jsem tu zase tipy a na výlety, někde jsem si zavzpomínala (třeba Telč miluju) a co se týče fuchsií a toho, že nejste kamarádky, jejich škoda. Ty umíš totiž být skvělá přítelkyně, takže jejich chyba, že to nepoznají. :-) Jinak mamka s fuchsiema taky bojuje, není asi lehký ty jejich krásný šatičky pěstovat. Tak se opatruj a brzy zase papa, Vivi

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milá Vivi, dostala jsem kopřivu - takovou barevnou a ta se rozhodla mi udělat na balkoně džungli. Už jsem ji rozesadila na mnoho míst a jede jako nějaký plevel. Takže mi to ty fuchsie asi dělají naschvál.
      Už se těším na toho pejsánka. Jiřina z N.

      Vymazat
  4. Fuksie mám ráda,jen to pěstování chce své 👍

    OdpovědětVymazat
  5. Lezarts
    Tak to mi nesmíš dělat, podstrkovat mi krásné krinolíny fuchsií. Nějak se jim u mě moc nedaří, nemám pro ně to pravé zazimování. Ale že jsou to krásky!!!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Renátko, ty jejich barevné kombinace, třeba červená s fialovou, to by mne nenapadlo. Líbí se mi třeba červená s bílou. Ale která ne?
      Jiřina z N.

      Vymazat
  6. Tak ty jsou krásné 🌞 Jednou jsem v Buchlovicích na zámku byla, bylo to na jaře a probíhala právě výstava tulipánů, to byla taky podívaná 🌷

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Šárko, ony kytky jsou krásné asi všechny. Sice tu nejsou jen kvůli nám, ale, můžeme si to myslet. Jiřina z N.

      Vymazat