pondělí 28. září 2020

Rozhledny

Bylo by divné, nedat sem, na blog, pár obrázků ze dvou rozhleden, které jsme včera navštívili a ze kterých jsme se nejprve do Čech a posléze do Rakouska rozhlíželi.Jak já jsem vděčná, že se nám počasí vydařilo.

Milé KOČKY,

takhle jsme se měli:


















9 komentářů:

  1. Super rozhledna a krásné výhledy z nich. Tak toto já můžu. Manžel se mnou k rozhlednám sice trpělivě chodí, ale schody nahoru už nemůže kvůli srdíčku, tak vždycky čeká dole. Moc hezké fotografie. Důležité je, že se vám zájezd vydařil a docela vyšlo i počasí. Tady včera pršelo skoro celý den, ale vybralo se to až dnes k ránu na chvíli a už zase prší. Přeji Ti Jiřinko příjemný sváteční den a opatruj se.

    OdpovědětVymazat
  2. Počasí jste měli úžasné, tady celý den prolilo...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Však jsem po ránu v busu čarovala a u Budějovic už, milá Janinko, začalo v mracích jukat sluníčko, jinak by to byl masakr! Jiřina z N.

      Vymazat
  3. Z obou rozhleden jsou krásné výhledy. To by se líbilo hlavně mému manželovi.

    OdpovědětVymazat
  4. Opravdu parádně jste se rozhlíželi...

    OdpovědětVymazat
  5. Počasí vám opravdu přálo,u nás tři dny pršelo.
    Krásné rozhledny a parádní výhledy

    OdpovědětVymazat
  6. Rozhledny miluju, a vy jste měli štěstí na krásné počasí. Tady furt jen a jen prší....

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milá Vendy, pan průvodce měl záložní plán, že pokud bude pršet, pojedeme místo na rozhledny k Linzi do jednoho kláštera. Tak holt klášter bude jindy, při nějakém jiném zájezdu.Všechno se za jeden den stihnout nedá a navíc, když už v sedm je skoro tma.
      pa Jiřina z N.

      Vymazat
  7. Na rozhledny chodím moc ráda,a ty co jsi vyfotila,jsou moc pěkné a jsou z nich úžasné výhledy.Počasí vám vyšlo,což je fajn,tady celý víkend lilo a dneska když jsem šla do práce tak znovu déšť.Marťa.

    OdpovědětVymazat